null

Limburgse hoogwerkers met een zachte G

SERVICE LEVEREN IS 'VAN DIENST ZIJN'. EN WE ZIJN U GRAAG VAN DIENST,
OMDAT WE GELOVEN IN DE LANGE TERMIJN RELATIE MET ONZE KLANT.

null

PMG Hoogwerkers staat voor de oprichters Pepels, Meijers en Geelen, en is een jong en dynamisch hoogwerkerbedrijf uit het Limburgse Geleen. In de hoogwerker markt leveren wij een hoogwaardig alternatief voor dure nieuwe machines door de best tweedehands hoogwerkers technisch, functioneel en optisch te optimaliseren en aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De kracht van onze opzet is dat alle werkzaamheden volledig in eigen beheer uitgevoerd kunnen en mogen worden, waardoor het kwaliteits- en prijsniveau voortdurend beheersbaar blijven. Kort gezegd: PMG Hoogwerkers biedt een hoogwerker uit het topsegment aan voor een tweedehands prijs.

De zuidelijke traditie van gastvrijheid staat bij PMG Hoogwerkers B.V. hoog in het vaandel. We zorgen er voor dat PMG Hoogwerkers een bedrijf is waar onze klant en relatie zich thuis voelt en graag terugkomt. Deze solide basis voor langdurige samenwerking leggen we door altijd de hoogste kwaliteit te combineren met vergaande professionaliteit en aandacht: Zo gaan we voor een persoonlijk gesprek in plaats van een opgestuurde brochure. En maken we geen snelle order, maar geven advies op maat, omdat we als geen ander begrijpen dat uw specifieke probleem meer vraagt dan een standaard oplossing. Op deze manier staan we voor 100% achter iedere hoogwerker die ons PMG team aflevert en elke hoogwerkerdienst die we aanbieden.

Verkoop van tweedehands hoogwerkers

Verkoop van tweedehands hoogwerkers in topconditie De aankoop van een nieuwe hoogwerker is een kostbare aangelegenheid, evenals het huren van een machine vanaf middellange termijn. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor de aanschaf van een tweedehands hoogwerker. PMG Hoogwerkers B.V. is gespecialiseerd in het filteren van uitsluitend hoogwaardige liften (zoals Genie, JLG, en SkyJack) uit het marktaanbod. Vervolgens worden deze hoogwerkers door ons team gereviseerd en verkoop klaar gemaakt, zodat ze technisch 100% functioneel en veilig zijn en optisch (indien gewenst zelfs in eigen bedrijfskleur) weer in topconditie verkeren. Kortom, u koopt een ‘nieuwe’ hoogwerker die weer jaren mee kan, tegen de prijs van een occasion.

Koop het juiste type hoogwerker

Bij de aankoop van een hoogwerker is het van belang dat het juiste platform voor het juiste werk geselecteerd wordt. Iedere hoogwerker heeft bepaalde kenmerken en eigenschappen die hem voor een bepaald werk geschikt of net ongeschikt maken. Zo heeft een schaarhoogwerker een hoog draagvermogen, een groot platform en kan op hoogte verplaatst worden, hetgeen hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld installatietechniek. PMG Hoogwerkers B.V. heeft de kennis en ervaring om u een (vrijblijvend) advies op maat te geven bij de aankoop van een tweedehands hoogwerker die bij uw werkzaamheden past. Ons verkoopassortiment is breed en wisselt voortdurend, zodat u altijd de hoogwerker vindt die de klus kan klaren.

 Houd uw hoogwerker in nieuwstaat met de Keuring en Onderhoud Combinatie 

 Het kopen van een hoogwaardige tweedehands hoogwerker is de eerste stap om deze ook in technische topstaat te houden. Hoogwerkers dienen wettelijk minimaal een maal per jaar gekeurd te worden. Preventief onderhoud is van essentieel belang om de veiligheid en continuïteit van uw hoogwerker te waarborgen. Een keuringsinstantie voert tijdens keuringen geen reparaties uit aan de gebreken die tot afkeur kunnen leiden. Tussen keuring en reparatie staat uw hoogwerker dan onnodig stil. PMG hoogwerkers B.V. neemt u zowel keuring als onderhoud (ook op locatie) van uw hoogwerker uit handen en kan u een totaalpakket (verkoop en onderhoud) bieden. Zo bespaart u kosten en blijft uw hoogwerker in dezelfde topconditie.

SERVICE

Service leveren is van dienst zijn. En wij zijn u graag van dienst, omdat we geloven in de lange termijn relatie met onze klant. Wij bieden verschillende services op het gebied van onderhoud, keuringen, garantie en advies.

LEASE / FINANCIERING

De aanschaf van een hoogwerker brengt een serieuze investering met zich mee en vaak de vraag: “Hoe ga ik dat financieren?”. Om deze vraag te beantwoorden bieden wij de optie om een leasecontract aan te gaan via onze partners. 

CONTACT

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft of wat dan ook, kunt u ons telefonisch, Whatsapp of via e-mail contacteren.