null

Lease en Financiering op maat
voor uw hoogwerker

Ontdek de voordelige Lease en Financieringsmogelijkheden via BD Lease

null

LEASE / FINANCIERING

Om daadkrachtig te kunnen ondernemen, is de juiste uitrusting onontbeerlijk. De aanschaf van een hoogwerker brengt echter vaak grote investeringen met zich mee en de vraag: ''Hoe ga ik dat financieren?''. Goed om te weten is dat u de financiële zaken ook via PMG Hoogwerkers kunt regelen. Omdat geen klant hetzelfde is kunnen wij in samenwerking met BD Lease maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease- en financieringsmogelijkheden te bespreken. BD Lease is sinds 1997 actief en is de grootste onafhankelijke intermediair van Nederland. Zij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen. Al meer dan 20 jaar denken zij met ondernemers mee over de slimste leaseconstructies en zorgen ervoor dat u een deal sluit die maximaal is afgestemd op uw wensen.

CONTACTGEGEVENS 

Meer weten? BD Lease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Marc Wijckmans. Hij is te bereiken op telefoonnummer: (+31) 6-36314567 of via e-mail marc.wijckmans@bdlease.nl .


SERVICE

Service leveren is van dienst zijn. En wij zijn u graag van dienst, omdat we geloven in de lange termijn relatie met onze klant. Wij bieden verschillende services op het gebied van onderhoud, keuringen, garantie en advies.

LEASE / FINANCIERING

De aanschaf van een hoogwerker brengt een serieuze investering met zich mee en vaak de vraag: “Hoe ga ik dat financieren?”. Om deze vraag te beantwoorden bieden wij de optie om een leasecontract aan te gaan via onze partners. 

CONTACT

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft of wat dan ook, kunt u ons telefonisch, Whatsapp of via e-mail contacteren.