null

Waar Kwaliteit en Service Samenkomen in
Tweedehands Hoogwerkers

De missie van PMG Hoogwerkers is om gebruikte hoogwerkers nieuw leven in te blazen door optische verfrissing en technische perfectie.
We streven naar een milieu vriendelijke toekomst door de levensduur van hoogwerkers te verlengen.
Dit alles tegen een eerlijke prijzen en met uitstekende klantenservice.

null

PMG Hoogwerkers B.V. is opgericht in 2007 door Stefan Pepels, Armand Meijers en Guido Geelen. Vanuit een garage box hebben ze het bedrijf weten te laten uitgroeien tot een dynamisch bedrijf gevestigd in het Limburgse Geleen. In middels heeft Paul Hornesch de plek van Guido overgenomen en is de naam van PMG Techniek naar PMG Hoogwerkers. Met vereende krachten en een sterk team van professionals bieden wij een hoogwaardig alternatief aan voor dure nieuwe hoogwerkers. Wij optimaliseren tweedehands hoogwerkers op technisch, functioneel, optisch gebied en bieden ze aan tegen eerlijke prijzen. Wat ons onderscheidt is dat alle werkzaamheden volledig in eigen beheer worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en prijs voortdurend onder controle houden.
Bij PMG Hoogwerkers vormen kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid de drijvende krachten achter onze missie. We nodigen u uit om meer te ontdekken over ons bedrijf en onze inzet voor het tweede leven van een gebruikte hoogwerker.

Bij PMG Hoogwerkers B.V. vinden we het leveren van de best mogelijke klantenservice, zowel vóór als na de aankoop van onze hoogwerkers erg belangrijk. Zo kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en/of WhatsApp. Wij bieden jaarlijkse keuring en onderhoudsservices om de veiligheid en prestaties van uw hoogwerkers te waarborgen. Wanneer er een storing is of zich een ander technisch probleem, kijken we samen hoe we dit het beste en het snelste kunnen oplossen.

VERKOOP VAN TWEEDEHANDS HOOGWERKERS

Wanneer iemand op hoogte wilt werken wordt er snel gedacht om een nieuwe hoogwerker te kopen of er een te huren. De aanschaf van een nieuwe hoogwerker is een grote investering die vaak niet in verhouding staat met het gebruik. Ook worden hoogwerkers vaak gehuurd maar op lange termijn kan dit ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de optie om een tweedehands hoogwerker te kopen. Bij PMG Hoogwerkers zijn we gespecialiseerd in het selecteren van hoogwaardige liften van verschillende A-merken zoals Genie, JLG en SkyJack. Vervolgens ondergaan deze tweedehands hoogwerkers een grondige revisie en worden ze klaargemaakt voor verkoop, waardoor ze zowel technisch als optisch (indien gewenst, zelfs in uw eigen bedrijfskleur) weer in uitstekende staat verkeren. Kortom, u investeert in een 'nieuwe' hoogwerker die nog vele jaren dienst kan doen, tegen de prijs van een gebruikte machine.

Koop het juiste type hoogwerker

Bij PMG Hoogwerkers begrijpen we dat de aanschaf van het juiste type hoogwerker van essentieel belang is voor het succes van uw projecten. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment tweedehands hoogwerkers aan, om aan uw wensen te voldoen. Met directe beschikbaarheid en milieubewustzijn in het achterhoofd, bieden tweedehands hoogwerkers u de flexibiliteit die u nodig heeft om efficiënt te werken. 

Houd uw hoogwerker in de beste staat met de keuring en onderhoud 

Bij PMG Hoogwerkers gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het verkopen van een hoogwerker. Wij benaderen iedere klant, een jaar na de koop, om de machine te komen herkeuren en te onderhouden op locatie. Hiermee zorgen we ervoor dat uw hoogwerker altijd in optimale staat verkeert en dat u aan de arbo regels voldoet. Veiligheid staat voorop, het minimaliseert de uitvaltijd, verlengt de levensduur van uw investering en geeft u gemoedsrust. Wetende dat uw hoogwerker altijd klaar is voor de klus.

SERVICE

Service leveren is van dienst zijn. En wij zijn u graag van dienst, omdat we geloven in de lange termijn relatie met onze klant. Wij bieden verschillende services op het gebied van onderhoud, keuringen, garantie en advies.

LEASE / FINANCIERING

De aanschaf van een hoogwerker brengt een serieuze investering met zich mee en vaak de vraag: “Hoe ga ik dat financieren?”. Om deze vraag te beantwoorden bieden wij de optie om een leasecontract aan te gaan via onze partners. 

CONTACT

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft of wat dan ook, kunt u ons telefonisch, Whatsapp of via e-mail contacteren.