null

ONZE SERVICE: KEURING, ONDERHOUD EN REPARATIE

Bij PMG Hoogwerkers zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten,
zowel vóór als na de aankoop van onze hoogwerkers.

null

Altijd Bereikbaar voor u!

Bij PMG Hoogwerkers geloven we in open communicatie en staan we altijd klaar om met u in contact te komen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of via WhatsApp. Bij PMG Hoogwerkers zijn uw tevredenheid en veiligheid onze topprioriteiten, en we kijken ernaar uit om van u te horen en u van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op!

Jaarlijkse Keuring en Onderhoud 

 Wij bieden jaarlijks een grondige keuring en onderhoudsservice voor alle hoogwerkers die bij PMG Hoogwerkers zijn aangeschaft. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw machines in topconditie blijven, waardoor u veiligheid en prestaties kunt garanderen.

Reparatie bij Storing 

Voor klanten die ervoor kiezen om jaarlijks hun hoogwerkers door PMG Hoogwerkers te laten keuren, staan wij paraat om snel en efficiënt reparaties uit te voeren in geval van een storing. Onze ervaren technici zullen de problemen diagnosticeren en herstellen, zodat uw hoogwerker weer snel operationeel is. 

Bij PMG Hoogwerkers streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers te voldoen. Houd er echter rekening mee dat de maximale service en ondersteuning beschikbaar zijn voor klanten die jaarlijks hun hoogwerkers door ons laten keuren. Dit zorgt ervoor dat we de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines kunnen waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hoogwaardige service en hoe wij u kunnen ondersteunen. Reparatie bij Storing Voor klanten die ervoor kiezen om jaarlijks hun hoogwerkers door PMG Hoogwerkers te laten keuren, staan wij paraat om snel en efficiënt reparaties uit te voeren in geval van een storing. Onze ervaren technici zullen de problemen diagnosticeren en herstellen, zodat uw hoogwerker weer snel operationeel is. Bij PMG Hoogwerkers streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers te voldoen. Houd er echter rekening mee dat de maximale service en ondersteuning beschikbaar zijn voor klanten die jaarlijks hun hoogwerkers door ons laten keuren. Dit zorgt ervoor dat we de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines kunnen waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hoogwaardige service en hoe wij u kunnen ondersteunen.

Verkoop van tweedehands hoogwerkers

Verkoop van tweedehands hoogwerkers in topconditie De aankoop van een nieuwe hoogwerker is een kostbare aangelegenheid, evenals het huren van een machine vanaf middellange termijn. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor de aanschaf van een tweedehands hoogwerker. PMG Hoogwerkers B.V. is gespecialiseerd in het filteren van uitsluitend hoogwaardige liften (zoals Genie, JLG, en SkyJack) uit het marktaanbod. Vervolgens worden deze hoogwerkers door ons team gereviseerd en verkoopklaar gemaakt, zodat ze technisch 100% functioneel en veilig zijn en optisch (indien gewenst zelfs in eigen bedrijfskleur) weer in topconditie verkeren. Kortom, u koopt een ‘nieuwe’ hoogwerker die weer jaren mee kan, tegen de prijs van een occasion.

Koop het juiste type hoogwerker

Bij de aankoop van een hoogwerker is het van belang dat het juiste platform voor het juiste werk geselecteerd wordt. Iedere hoogwerker heeft bepaalde kenmerken en eigenschappen die hem voor een bepaald werk geschikt of net ongeschikt maken. Zo heeft een schaarhoogwerker een hoog draagvermogen, een groot platform en kan op hoogte verplaatst worden, hetgeen hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld installatietechniek. PMG Hoogwerkers B.V. heeft de kennis en ervaring om u een (vrijblijvend) advies op maat te geven bij de aankoop van een tweedehands hoogwerker die bij uw werkzaamheden past. Ons verkoopassortiment is breed en wisselt voortdurend, zodat u altijd de hoogwerker vindt die de klus kan klaren.

 Houd uw hoogwerker in nieuwstaat met de Keuring en Onderhoud Combinatie 

 Het kopen van een hoogwaardige tweedehands hoogwerker is de eerste stap om deze ook in technische topstaat te houden. Hoogwerkers dienen wettelijk minimaal een maal per jaar gekeurd te worden. Preventief onderhoud is van essentieel belang om de veiligheid en continuïteit van uw hoogwerker te waarborgen. Een keuringsinstantie voert tijdens keuringen geen reparaties uit aan de gebreken die tot afkeur kunnen leiden. Tussen keuring en reparatie staat uw hoogwerker dan onnodig stil. PMG Hoogwerkers B.V. neemt u zowel keuring als onderhoud (ook op locatie) van uw hoogwerker uit handen en kan u een totaalpakket (verkoop en onderhoud) bieden. Zo bespaart u kosten en blijft uw hoogwerker in dezelfde topconditie.

SERVICE

Service leveren is van dienst zijn. En wij zijn u graag van dienst, omdat we geloven in de lange termijn relatie met onze klant. Wij bieden verschillende services op het gebied van onderhoud, keuringen, garantie en advies.

LEASE / FINANCIERING

De aanschaf van een hoogwerker brengt een serieuze investering met zich mee en vaak de vraag: “Hoe ga ik dat financieren?”. Om deze vraag te beantwoorden bieden wij de optie om een leasecontract aan te gaan via onze partners. 

CONTACT

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft of wat dan ook, kunt u ons telefonisch, Whatsapp of via e-mail contacteren.